Om oss

Stockholm ljud & ljus erbjuder uthyrning av högtalare, ljus, mikrofoner och backline till bröllop, fester och företagsevent. Med en lång erfarenhet och hög kompetens inom ljud- och ljusproduktion kan vi hjälpa till att skapa en professionell och smidig upplevelse för ert evenemang.

Vi har ett brett utbud av högtalare, mikrofoner och myggor för att passa olika typer av event, från små sammankomster till större konferenser. Våra högtalare är av hög kvalitet och ger en balanserad ljudupplevelse till både tal och musik. Vi har även ljusutrustning för att skapa en stämningsfull atmosfär, inklusive LED-belysning, multieffektljus och rökmaskin.

För att göra det enkelt för våra kunder erbjuder vi på Stockholm ljud & ljus också färdiga paketlösningar som är utformade för olika typer av evenemang. Från bröllop och fester till företagsevent och konferenser som kan anpassas efter kundens behov och budget.

Vi kan hjälpa till med allt från transport till montering, nedmontering av utrustning samt ljudtekniker i Stockholm med omnejd. De strävar efter att ge våra kunderna en personlig service och att leverera högsta kvalitet på våra tjänster.

Kontakta gärna oss via mejl eller telefon om du har några frågor och funderingar.